Direct oprichten

Ostrea weet hoe ondernemers denken. Wanneer u heeft besloten uw onderneming onder te brengen in een van de door Ostrea aangeboden vennootschappen of holdingstructuren dan wilt u ook zo snel mogelijk spijkers met koppen slaan.

U kunt daarom alle vennootschappen en vennootschapsrechtelijk producten van Ostrea, via deze website, 24 uur per dag en 7 dagen per week eenvoudig zelf online oprichten cq. registreren en daar dan meestal ook al binnen enkele uren direct operationeel mee aan het werk.

Betalen doet u in een veilige internetomgeving met uw bankpas (IDeal) of creditcard.

Gratis Consult

Wilt u hulp of advies bij het oprichten van uw vennootschap of ondernemings-structuur of heeft u vragen over de door Ostrea Juristen aangeboden vennootschappen of vennootschapsstructuren of vragen over een andere juridische aangelegenheid waarbij u de hulp van Ostrea Juristen in wilt roepen dan bent u voor een gratis en vrijblijvend telefonisch consult of voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 058-330 1020.

Legitimatie en kosten

Denkt u er aan dat u voor het oprichten van een vennootschap altijd een deugdelijk legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart) nodig heeft en dat u de vennootschappelijke produkten van Ostrea uitsluitend kunt betalen met Ideal of creditcard. Contant betalen bij Ostrea op kantoor is niet mogelijk.

Wilt u uw vennootschap of vennootschaps-structuur nu direct zelf online op wilt richten? Klik dan op de button hieronder:
Koffietijd

Ook voor een vrijblijvend gesprek onder vier ogen bent u bij Ostrea Juristen van harte welkom.

Wij nodigen u graag uit om onder het genot van een verse Nespresso eens nader kennis te komen maken en te bespreken wat de vennootschappen, de vennootschaps-structuren of de juristen van Ostrea voor u of voor uw onderneming kunnen betekenen.

Een afspraak daarvoor kunt u maken via telefoonnummer 058-330 1020.