Online wijzigen en oprichten

Online wijzigen

Wanneer u beschikt over een inlogcode dan kunt u als cliënt van Ostrea, in het menu linksboven klikken op "online wijzigen" wijzigingen zoals het veranderen van adressen, het toe- of aftreden van bestuurders of wijziging in aandeelhouderschap met betrekking tot de betreffende vennootschap(pen) kunt u zo eenvoudig en snel doorgeven.

Online oprichten

Uw nieuwe Limted, Euro-BV, Euro-NV of Belastingvrije Joint Venture, nu direct zelf online oprichten en daar ook vrijwel onmiddellijk mee aan de slag. Uiterlijk 2 uur na ontvangst van uw betaling(IDeal bankpas of creditcard)wordt op de website van het Britse handelsregister de oprichting van uw onderneming samen met de bijbehorende gegevens en het daaraan toegekende company-nummer gepubliceerd. Vanaf dat moment kunt u volledig bevoegd met en namens de nieuwe onderneming te handelen.

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u per mail of per koerier alle verdere gegevens en documenten betreffende de nieuwe vennootschap. Met die documenten kunt u de vennootschap volledig rechtsgeldig vertegenwoordigen en direct inschrijven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel waar u ook onmiddellijk een uittreksel en een RSIN/BTW nummer mee krijgt.

Kies nu uw vennootschap.

€ 275,-
€ 485,-
€ 485,-
€ 650,-
€ 875,-
€ 1065,-
€ 1650,-