De Nederlandse BV

Hollandse degelijkheid, onbegrensde mogelijkheden

Wanneer u wilt ondernemen met een gewone Nederlandse vennootschap maar zonder de fiscale nadelen en aansprakelijkheden die daar normaal gesproken aan kleven dan kan Ostrea voor u, in samenwerking met onze Nederlandse Notaris een International Business Corporation (IBC) met holding oprichten met daaronder een gewone Nederlandse vennootschap (Euro-BV) als werkmaatschappij.

U bereikt daarmee een volledige scheiding van eigendom en directie cq. bestuur van de onderneming waardoor voor de belastingheffing vast staat dat u daarvan geen aanmerkelijkbelanghouder en ook geen Ultimate Beneficial Owner (UBO) bent. Belangrijk voor uw boekhouder of accountant is in dit verband ook dat er geen side letters worden opgemaakt en dat er op geen enkele wijze sprake is van een trust of Afgescheiden Particulier Vermogen (APV).

Kortom alle voordelen van de IBC en de Ltd. maar met de degelijke Nederlandse uitstraling van de BV.

Ook bij faillissement

U bent in deze structuur niet aan het DGA salaris gebonden en ook wanneer u zakelijk of privé bij een faillissement bent of zou worden betrokken dan kunt u dankzij deze vennootschapsstructuur toch weer probleemloos binnen een gewone Nederlandse vennootschap aan het werk. Oude schuldeisers kunnen en mogen op geen enkele wijze beslag leggen of aanspraak maken op de eigendommen van de nieuwe onderneming.

De oprichting en registratie bij het Britse handelsregister van de IBC met daaronder een Engelse holding zal vaak al binnen enkele uren maar uiterlijk de werkdag nadat u uw opdracht aan ons daarvoor heeft voltooid plaatsvinden. De oprichting van de Nederlandse vennootschap vraagt daarna doorgaans ook niet meer dan uiterlijk 1 of 2 werkdagen. U kunt dus letterlijk binnen uiterlijk 4 werkdagen volledig operationeel met de Nederlandse vennootschap als werkmaatschappij aan de slag.

Eerlijk en Helder prijsbeleid

Voor het oprichten en de registratie van deze structuur, bestaande uit een International business Corporation (IBC) met daaronder een Engelse ltd. als holding en daar weer onder een gewone Nederlandse Commanditaire Vennootschap als werkmaatschappij, betaalt u in totaal, inclusief de kosten van de Nederlandse Notaris en inclusief alle kosten voor het onderhoud en de registratie voor het eerste jaar, in totaal €2250,- zoals altijd bij Ostrea is dat geheel inclusief en zijn er dus geen bijkomende of verborgen kosten.

Na dat eerste jaar bedragen de kosten voor het in stand houden van de IBC en alle daaraan verbonden diensten en kosten € 1250,- per jaar.

Nu direct zelf online oprichten en registreren:

U kunt de oprichting en registratie van een IBC met holding en Nederlandse werkmaatschappij nu direct zelf in gang zetten door op de groene knop hieronder te klikken. De IBC is dan, letterlijk binnen enkele uren (office hours) volledig operationeel, u mag en kunt daar dan volledig bevoegd mee aan het werk. Over de Nederlandse werkmaatschappij (Euro-BV) zult u uiterlijk 2 werkdagen daarna kunnen beschikken.

Betalen doet u veilig met uw bankpas via IDeal of met uw Visa- of Mastercard in een beveiligde netwerkomgeving (Let u daarbij wel op het slotje in uw browser).

Nu direct zelf online oprichten en registreren:

Ga verder of bel 085-330 1020

Heeft u nog vragen of komt u liever bij ons op kantoor langs zodat wij u bij het oprichten van uw International Business Corporation kunnen helpen en adviseren belt u dan tijdens kantooruren vrijblijvend telefoonnummer 085-330 1020

Eerst meer lezen over de International Business Corporation (IBC). Klik hier