De Joint Venture

Makkelijker kunnen we het niet maken

Wanneer u niet in Nederland staat ingeschreven, niet over een woning of bedrijfsruimte in Nederland beschikt en een bewijs kunt overleggen dat u privé over woonruimte buiten Nederland of het United Kingdom beschikt dan is de IBC Joint Venture voor u als zelfstandige zonder personeel waarschijnlijk een ideale ondernemingsvorm.

Wanneer u niet in Nederland woont of werkt dan hoeft u in Nederland ook geen belasting te betalen. Met de Joint Venture wordt uw onderneming bij het Britse handelsregister geregistreerd waardoor u uw Nederlandse klanten of opdrachtgevers probleemloos kunt factureren zonder over het inkomen dat u daarmee genereert nog een cent belasting te moeten betalen.

Uw klanten of opdrachtgevers incidenteel in Nederland bezoeken, met het oog op onderhandelingen of werkoverleg, is daarbij geen enkel probleem. Zelfs wanneer u zo nu en dan fysiek werkzaamheden voor uw opdrachtgevers of cliënten in Nederland verricht dan hoeft dat geen belemmering te zijn om van de fiscale en administratieve vrijheid die het werken binnen de Joint Venture biedt te kunnen genieten. Wel is belangrijk dat u niet structureel in Nederland werkt en doorgaans ook buiten Nederland verblijft.

100% legaal 100% belastingvrij

In Engeland is deze onderneming als onderneming weliswaar gewoon belastingplichtig maar het salaris dat u uit de onderneming haalt mag u, omdat u zelf niet in Engeland woont of werkt, volledig belastingvrij, uit de onderneming halen.

Volstrekt legaal betaalt u daardoor, zowel in Nederland als in Engeland geen cent inkomstenbelasting.

Holding structuur en werkmaatschappij

Ostrea gaat vanuit een door Ostrea beheerde IBC samen met u een Joint Venture aan en richt vanuit deze Joint Venture een werkmaatschappij voor u op met een door u zelf gekozen naam en met u als gevolmachtigd directeur zodat u vanuit deze werkmaatschappij alle door u gewenste ondernemingsactiviteiten kunt ontplooien.

De betreffende werkmaatschappij wordt direct bij oprichting voorzien van een kantooradres in Engeland en een zakelijke betaalrekening met internetbankieren en een creditcard zodat u ook onmiddellijk offertes kunt sturen, contracten kunt afsluiten, facturen kunt versturen en betalingen kunt doen en ontvangen.

De administratieve afwikkeling en de correspondentie met de Engelse belastingdienst en het Engelse handelsregister wordt u door Ostrea volledig uit handen genomen. Ostrea maakt de jaarstukken en aangiftes vennootschapsbelasting voor de onderneming op U hoeft die als directeur alleen nog maar te controleren en te ondertekenen. Met de Nederlandse belastingdienst heeft u als niet Nederlands ingezetene niets meer te maken maar uiteraard zal Ostrea u, als dat nodig zou zijn, fiscaal en juridisch begeleiden en adviseren wanneer de Nederlandse belastingdienst u toch nog vragen zou willen stellen.

De kosten

Wanneer u per maand tot maximaal 5 facturen verstuurd, uw jaar omzet niet meer dan €120.000,- bedraagt en u geen personeel in dienst heeft dan is de hier beschreven Joint Venture voor u ideaal. Niet alleen vanwege de plezierige prijsstelling maar ook omdat u daarmee al letterlijk binnen uiterlijk een paar dagen aan de slag kunt.

Voor het oprichten en registreren van de Joint Venture en de onderliggende werkmaatschappij betaalt u, inclusief alle daaraan verbonden kosten, diensten en services voor de eerste drie maanden €1065,- Daarna bedragen de kosten voor het in stand houden van de structuur en de administratieve verwerking inclusief alle daaraan verbonden kosten, diensten en belastingen €135,- per maand.

Bedraagt uw jaaromzet meer dan €120-000,- maar minder dan €300.000,- of verzend u meer dan 5 maar niet meer dan 25 facturen per maand dan bedragen de maandelijkse kosten €235,-. Is uw omzet hoger, verstuurt u meer facturen of heeft u personeel in loondienst dan kunt u de Joint Venture helaas niet online oprichten, wij zoeken dan graag samen met u naar een maatwerk oplossing.

Ostrea streeft naar een helder ”alles inclusief” prijsbeleid. U betaalt daarom nooit extra voor inschrijvingen, documenten, kantoorkosten, registered office, BTW, VAT, leges of wat dan ook. Ostrea hanteert geen vanaf prijzen maar kiest voor duidelijke voorlichting en een helder prijsbeleid. Alle prijzen en tarieven zijn inclusief alle kosten.

Ostrea geeft u daarmee de zekerheid dat onaangename financiële verrassingen achteraf u bespaard zullen blijven.

Nu direct zelf online oprichten en registreren:

Ga verder of bel 085-330 1020

Heeft u nog vragen belt u dan tijdens kantooruren vrijblijvend telefoonnummer 085-330 1020